Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi van akkor, ha a Fidesz nagy
  2009-01-02 19:41:14, péntek
 
  Mi van akkor, ha a Fidesz nagyon győz az EP-választásokon?

Tényleg akkor mi történik? Szerintem semmi

A kormány nem fog lemondani. Gyurcsány Ferenc meg főleg nem. Ha az emlékezetem nem csal, akkor a legutóbbi EP választásokat is a Fidesz nyerte. Nem kicsit. Nagyon. Szinte 2/3-os többséggel. Aztán mi lett az eredménye? Elnyertük a 2006-os országgyűlési választásokat. Őszöd stílusában mást is mondhattam volna.


De így volt ez 2002-ben is. Abban az évben is, a közvélemény-kutatás bűvöletében élt a legnagyobb ellenzéki párt. Akkor is elnyerte magát a jobboldal. Így lett a bal a jobb. A két forduló között, amikor is Orbán Viktor neki kezdett a kampánynak, nem is volt baj. A második fordulót messze a jobboldal nyerte. Csak kissé későn.

Nem tartom valószínűnek, hogy 2009-ben előrehozott választások lesznek. De mi történik ha győz nagy arányban a Fidesz? 2008 márciusában is olyan mértékben győzött a Fidesz, amely Európában is ritka. Ez azt mutatja, hogy a Fidesz nagy győzelmekre sincs felkészülve. A közvélemény-kutatások szerint is 15-18 százalékkal volt több az Igenek száma. A kormány és a kormányfő is a helyén maradt. 2008-ban Belgiumban bukott meg kormány népszavazás miatt. De az Európa. Ez itt meg Magyarország! Ki állította meg az órát? Hobó ezt ma is kérdezhetné!!

Sokkal riasztóbb az a jelenség, hogy a miniszterelnök, és az MSZP meghatározó politikusai már az EP választások ellen kampányolnak. Már most kisebbítenék a jelentőségét. Az is elgondolkodtató, hogy a miniszterelnök már konzervatív fordulattal riogatja a megmaradt híveit, és a közvéleményt.

Azt sem szabad elhinnie a jobboldalnak, hogy tulajdon képen Gyurcsány Ferenc már lélekben feladta. És ő már a 2010 utáni évekre készül. Mindenki más feladná. De ő nem! Gyurcsány a végsőkig fog harcolni. Az EP választások után osztogatásba kezd, hála az IMF-nek.

Viszont a legnagyobb ellenzéki pártnak végre kommunikációt, és taktikát kellene váltania. Szintén a közvélemény-kutatások eredményei alapján a társadalom nagy része már fél a válságtól. Erre nem szerencsés válasz a parlamenti kivonulás. Valamint az sem, hogy így nem jó! Előbb-utóbb meg kell majd mondani, a Fidesznek is, hogy így szeretnék.

Ugyanakkor a bal-lib média naponta csöpögteti,- tudatosan és jól szervezetten- a társadalom poharába a mérget, amellyel mérgezi a lelkeket. Amely már tapintható, és mérhető módon érzékelhető a társadalomban. Az emberek egyre bizonytalanabbul érzik magukat. Egyre reménytelenebbnek látják a jövőt! Egyre kevésbé ismerik ki magukat ebben a globalizált, válság felé sodródó világban! Így elhiszik a hazugságról, hogy igaz! Kételkedni kezdenek az igazságban. Közben pedig fokozódik a feszültség az embereken belül is, és a közösségek tagjai között is. Ez sajnos jó hír a fizetett manipulátoroknak! A kétkedők, a bizonytalanok, a félelemben élők könnyen manipulálhatók! Ez a mostani KISZ-generáció amely hatalmon van 1990 előtt azt tanulta, hogy: ,,a lét determinálja a tudatot"! A szocialisták megtanították az országgal, hogy : ,,a Létbizonytalanság tudja csak igazán meghatározni a tudatot"! Választások előtt pedig ez nagy előny is lehet.

Azt is világosan kommunikálni kell, hogy a jobboldal nem hataloméhes. Mert nem jobboldal vásárol 400-500 Ft-okért, meg babgulyásért, meg lejárt szavatosságú tésztákért szavazatokat. Nem lógat 19000 Ft-os mézes madzagot a nyugdíjasoknak, nem oszt ki nekik egyszeri kifizetéseket, hogy aztán elinflálódva, 22-szer adót emelve a többszörösét visszavegye.

Ron Werber nevével fémjelzett nagysikerü gyűlölet kampányt sem a jobboldal folytatott. Az MSZP hataloméhségét bizonyítja a 2004 évi népszavazáskor a 23 millió román munkavállalóval való riogatás, 2002-ben a láncszavazás, a köteles beszéd, a köztisztviselők megvásárlása.

A szocialisták győztek 2006-ban hazugsággal, csalással, foggal, körömmel. Gyurcsány és kommunikációs kommandója járta az országot. Mindenkit átverő hazárdjátékával. A média mellette. Követte minden lépését őt az egyetlen helyes útirányként feltüntetve. Tapsolt neki a nyugdíjas, az értelmiségi, a fiatal. Miközben őt is és mindenkit kiforgatják lassan mindenéből. Ez a ma Magyarországa, a gazdasági összeomlás szélén. 1989 tavaszán is gazdasági csőd előtt állt az ország. Mindezt az akkori miniszterelnök Németh Miklós jelentette be az országgyűlésben. Akkor 21 milliárd dollár adósságról szóltak a számok. Azóta eltelt több, mint tizennyolc év. Az akkorinak több, mint négyszerese lett a teher! Miközben már nincs mit eladni, mert a közvagyon szép csendben szőrén-szálán eltűnt.

A szocialisták 2006 nyarán, a győztes választások után felrúgták a társadalmi szerződést. Mert nem adóemeléssel, nem megszorításokkal kampányoltak! Most meg megegyeznének mindenkivel, hogy terítsék a felelősséget! Az IMF hitelt hőstettként ünnepelni? Például Pakisztán 3%-os kamattal kapta az IMF-től, Magyarország 5%-sal. Köszönjük IMF! Köszönjük Unió!

A lakosság türelme kezd elfogyni. Mert a válság a közhangulatba is begyűrűzik. A megélhetési költségek folyamatosan emelkednek. Például a közüzemi számlák a fogyasztói kosárban-amely egyre kisebb és kisebb lesz- már túllépik a 60%-os lélektani határt. Ma egy átlagos jövedelmű dolgozó fizetése 12-13%-át fizeti ki, hogy munkába járjon. Mintegy 53-55%-át azért, hogy ki tudja fizetni a fűtés, a víz, és villanyszámláját! Ez a szomorú tény rövidesen igen nagy társadalmi elégedetlenséget fog generálni.

Amely mondjuk 2010 végén, vagy 2011 elején robbanhat. Ezért hát nehéz győzelem lesz ez a jobboldalnak. Ha nagyon is győz a jobboldal 2009 június elején, akkor már tényleg valamilyen használható programmal kell előállni, hogy hosszú idő után a jobb legyen a jobb!

Lőrincz Miklós


http://ctrlma.hu/?q=content/mi-van-akkor-ha-fidesz-nagyon-gy%C5%91z-az-ep-v%C3%A1 laszt%C3%A1sokon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszorításokkal, bizonytalanabbul, manipulátoroknak, elégedetlenséget, villanyszámláját, hazárdjátékával, munkavállalóval, országgyűlésben, elgondolkodtató, köztisztviselők, miniszterelnök, nyugdíjasoknak, manipulálhatók, népszavazáskor, hataloméhségét, bizonytalanok, megegyeznének, választásokat, országgyűlési, megtanították, magyarországa, társadalomban, választásokon, kommunikációs, kommunikációt, közhangulatba, kifizetéseket, osztogatásba, kampányoltak, közvéleményt, jobboldalnak, folyamatosan, magyarország, valószínűnek, kampányolnak, kisebbítenék, 2006-os országgyűlési, legnagyobb ellenzéki, második fordulót, jobboldal nyerte, helyén maradt, megmaradt híveit, 2010 utáni, társadalom nagy, parlamenti kivonulás, bal-lib média, társadalom poharába, emberek egyre, embereken belül, közösségek tagjai, fizetett manipulátoroknak, félelemben élők, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Németh Miklós, Például Pakisztán, Köszönjük IMF, Köszönjük Unió, Lőrincz Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Szívem tiéd  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Radikális szeretet  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Nevem  Alázat  Németh László tollából  Adakozás  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Bounty krémes  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png csokor  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Tanuld meg ezt a versemet  Paul David Tripp Április 20  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Idő  Akik bántanak téged  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Sokan azt tartják  Png ház  Facebookon kaptam  A sors  Kellemes délutánt kívánok  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Az igazi szeretetért rendszeri...  A boldog családok mind hasonló...  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Fehér virág  Tavaszi kép  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Nem tudhatod  Mindig jusson idő nevetni  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Soha ne kedvezz...  A sors  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Ami embereknek lehetetlen, az...  A sors  Szívem tiéd  Éretlen vers  Fekete István - Akác  Csak a fogyatkozás látható  Reménység és erő Krisztustól e...  Png fotel  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Adakozás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png csokor  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
2006-os országgyűlési, legnagyobb ellenzéki, második fordulót, jobboldal nyerte, helyén maradt, megmaradt híveit, 2010 utáni, társadalom nagy, parlamenti kivonulás, bal-lib média, társadalom poharába, emberek egyre, embereken belül, közösségek tagjai, fizetett manipulátoroknak, félelemben élők, mostani KISZ-generáció, szocialisták megtanították, többszörösét visszavegye, jobboldal folytatott, köteles beszéd, köztisztviselők megvásárlása, szocialisták győztek, média mellette, egyetlen helyes, gazdasági összeomlás, akkori miniszterelnök, akkorinak több, közvagyon szép, szocialisták 2006, győztes választások, társadalmi szerződést, lakosság türelme, megélhetési költségek, közüzemi számlák, fogyasztói kosárban-amely, 60%-os lélektani, átlagos jövedelmű, szomorú tény, jobboldal 2009, jobb legyen, megszorításokkal, bizonytalanabbul, manipulátoroknak, elégedetlenséget, villanyszámláját, hazárdjátékával, munkavállalóval, országgyűlésben, elgondolkodtató, köztisztviselők, miniszterelnök, nyugdíjasoknak, manipulálhatók, népszavazáskor, hataloméhségét, bizonytalanok, megegyeznének, választásokat, országgyűlési, megtanították, magyarországa, társadalomban, választásokon, kommunikációs, kommunikációt, közhangulatba, kifizetéseket, osztogatásba, kampányoltak, közvéleményt, jobboldalnak, folyamatosan, magyarország, valószínűnek, kampányolnak, kisebbítenék, adóemeléssel, jelentőségét, felelősséget, szervezetten, elinflálódva, meghatározni, babgulyásért, többszörösét, láncszavazás, kommunikálni, szocialisták, determinálja, megvásárlása, szavazatokat, szavatosságú, politikusai, meghatározó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.